HHO tehnologija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Par početničkih pitanja

Go down

Par početničkih pitanja Empty Par početničkih pitanja

Postaj by ninohr on 4/12/2012, 19:07

Pozdrav,

Molio bih par objašnjenja vezano uz HHO plin

- na koji ga način "pretvorit" u tekučinu radi lakše manipulacije odnosno koja otopina bi ga "navukla" na sebe i otpustila kao što platina radi sa vodikom
- na koji način ga učinit ne eksplozivnim ( negdje sam našao da u omjeru 1:10 sa zrakom postane fino goreč za normalnu uporabu u domačinstvu )
- jel netko radio plazma švasanje sa njim, kako bi aparat izgledao odnosno koji je omjer sa zrakom
- da li zagrijavanje ( samozagrijavanje sa vlastitom plazmom ) poboljšava elektrolizu vode
- da li netko ima zivotnu uporabu plina u domačinstvu pa da podjeli kako to izgleda. Razmišljao sam postaviti vjetrenjaču cjele godine nek vrti i fila tankove plinom koji bi se koristio za kuhanje, pripremu tople vode, centralno, u radioni i slično )
- da li kod nas negdje kod rjeke postoji vodenica sa malim generatorom ( tipa alternator iz razbijenih auta ) koja kontinuirano fila tank sa plinom pa onda decki dodju sa traktorima ili autima napunit svoje boce ?
- obzirom da samom plinu ne treba zrak za eksploziju obična cijev nasadjena na turbinu je dovoljna za jednostavan motor. Da li postoje gotovi sklopovi elektronskog paljenja i dizni koje upuhuju hho u cijev nakon čega svječica zapali masu i proizvede potisak na rotore ?
- da li je tko pokusao skinuti regler sa alternatora i priključit na generator ? Obzirom da isti umanjuju količinu proizvedene struje i različite voltaže moguće da su bolja opcija od klasičnog napajanja prilagođena potrebama sustava automobila
- da li je netko pokušao dodatni alternator postaviti na remenicu kao dodatnu ili samostalan izvor za generator hho.a ?

Ako se sjetim dopisem. Hvala

ninohr

Broj postova : 1
Join date : 04.12.2012

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.